Έπεσε ο δυνατός, 4η Έκδοση

Έπεσε ο δυνατός, 4η Έκδοση
Συγγραφέας: Ζερβόπουλος Γεράσιμος, Δρ
Κωδικός Προϊόντος: 213
Πόντοι Ανταμοιβής: 0
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 16,00€
Ποσότητα:  Καλάθι
   

Η ΖΩΗ ΤΟΥ - ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ - Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ

Συγγραφέας: Δρ Γεράσιμος Ζερβόπουλος, 4η Έκδοση

Ο Κώστας Μεταλληνός ξεκίνησε ως αρνητής και πολέμιος του Ιησού Χριστού. Στη συνέχεια, άρχισε να συγκεντρώνει τα κατάλληλα εφόδια και όπλα για να γράψει και να πολεμήσει τον Χριστό. Στην έρευνά του, όμως, στάθηκε ειλικρινής. Τα στοιχεία τού έδειξαν ότι έκανε λάθος εκτιμήσεις, και, όταν το αντιλήφθηκε, πρόθυμα και ολόψυχα, έκανε στροφή 180°, και αγκάλιασε την Αλήθεια, αλλά και Την υπηρέτησε. 

Υπήρξε ??πανθομολογούμενα?? όργανο του Θεού στη νεότερη ιστορία τής Ελλάδας. Παρουσίασε την Αλήθεια τής Αγίας Γραφής για το Πρόσωπο τού Ιησού Χριστού και για τη σωτηρία τού ανθρώπου, με απλότητα και δύναμη, ώστε για περισσότερο από 50 χρόνια να τη διακηρύττει παντού. Το μήνυμά του βοήθησε πάρα πολλούς να βρουν το αληθινό νόημα της ζωής. Αλλά και τα βιβλία που άφησε για τις επόμενες γενιές διαιωνίζουν το καθαρό μήνυμα της λυτρωτικής δύναμης του Ιησού Χριστού. 

Ετούτο το βιβλίο, παρουσιάζει με χρονολογική σειρά τα όσα θαυμάσια γεγονότα έλαβαν χώρα για την αλλαγή ενός πολέμιου του Χριστού σε διαπρύσιο κήρυκα της Αλήθειας. Εντυπωσιάζεται κανείς, για το πώς ο Θεός, ακόμα και σήμερα, είναι έτοιμος να κάνει τα ίδια μεγαλεία με κάθε ειλικρινή εκζητητή τής Αλήθειας.

Ετικέτες: Έπεσε ο δυνατός,